Welkom op mijn website.
single image
Beste bezoeker,

Welkom op mijn website, leuk dat je hier een kijkje komt nemen!

Mijn naam is Evert Jan Kip, geboren op 6 oktober 1978 te Kampen.
Na 13 jaar voor de klas te hebben gestaan in Grafhorst was ik ruim 7 jaar directeur van de Boaz-Jachinschool in Elspeet. Momenteel ben ik directeur van de Johannes Calvijnschool en de Maarten Lutherschool te Genemuiden.
Mijn hobby fotografie is eigenlijk uit een andere hobby ontstaan. Doordat ik voor het sportvissen een camera meenam om bijzondere vangsten op de foto te zetten, werd mijn interesse gewekt om ook andere dingen te fotograferen. Eerst met een simpele analoge camera, maar na een poosje heb ik m'n eerste digitale camera aangeschaft. Daarmee werd ook het bewerken op de computer steeds belangrijker.
Graag trek ik de natuur in, waarbij de eerste en de laatste uren van de dag toch wel favoriet zijn. Samen met een paar vrienden en tegenwoordig ook met m'n zoon ben ik regelmatig in alle vroegte in het bos te vinden of trek ik de uiterwaarden langs de IJssel in. Bij dit alles gaat het me niet alleen om een mooie foto te maken, het genieten van Gods prachtige schepping staat voorop.

Neem contact op voor een mooie portretserie, een familiereportage ter gelegenheid van een jubileum, of gewoon een serie van je kinderen. In overleg is veel mogelijk.

Bedankt voor je bezoek en veel kijkplezier,
Evert Jan
single image
single image
single image
single image