Welkom op mijn website.
Wat een morgen….

Om 4 uur gaat de wekker, 5 uur heb ik bij een vriend afgesproken. Samen gaan we in de auto op weg. Uiteraard stoppen we onderweg als we een roedel hinden met kalfjes zien… Eigenlijk is het nog te donker om mooie foto’s te maken, maar wat is het mooi met die grondmist.
Onderweg zien we op de hei al een paar geweidragers. Hopelijk komen we die straks nog tegen. Aangekomen op de parkeerplaats zijn we blij dat er nog geen andere auto’s staan, het wild is hier erg schuw en als er mensen voor je uit lopen kun je het wel vergeten.
Als eerste zien we een damhert, daarna een zwijn, maar die wil niet op de foto. Daarna een hinde die graag wil oversteken, maar duidelijk moeite heeft met ons. Na 2 pogingen waagt ze de overtocht. Dan zien we op rechts van ons op de heide, heel in de verte, 3 geweidragers. Even verderop komen er nog meer naar ons toe lopen. Wat een belevenis… Wat later volgt een roedel hinden met kalfjes. Ik kan m’n geluk niet op… dit is echt heel gaaf!
Terwijl we voor ons kijken zien we een ander roedel tussen de bomen staan, zij hadden ons allang gezien en wandelen rustig het bos in.
Stil staan we te genieten, maar dan moeten we rennen om op tijd te zijn. Even verderop is een weggetje waar ze gaan oversteken en dan staan ze mooi tegen de bosrand. Onze voorspelling komt uit en weer is het dubbel en dwars genieten.

Wil je risico lopen om dit ook eens mee te maken? Neem dan contact met me op...


Praktische zaken:
*Een Workshop kost €65,= per persoon, ongeacht de tijdsduur. (excl. reiskosten)
*Vanaf 4 personen betaal je €45,= per persoon.
*Datum en tijd is in overleg en afhankelijk van het seizoen. (Tussen 15 september en 25 december is het Kroondomein gesloten.)
*Evt. heb ik voor 1 of 2 personen apparatuur te leen. (fototoestel met sterke zoomlens en statief)
*Tijdens de workshop krijg je indien gewenst volop uitleg over instellingen, enz.
*Geschikt voor zowel beginnende fotografen als gevorderden.
* Grotere groepen: in overleg is er veel mogelijk.

Geen wild gezien? Dan gaan we gratis (alleen reiskostenvergoeding) nog een keer op een ander moment.